Mai jos este prezentat calendarul anului 2024 si mentionate cu rosu zilele in care nu se oficiaza nunti & botezuri.

In anul 2024 nu se fac nunti in urmatoarele zile:

  • In zilele de post si in perioadele de post din timpul anului;
  • In ajunul si in zilele Praznicelor Imparatesti, adica în perioadele: (1-2 februarie; 12 – 13 iunie; 22 – 24 iunie; 15 august; 13-14 septembrie);
  • De luni după Lasatul secului de carne pentru Postul Sfintelor Pasti si pana in Duminica Sfantului Apostol Toma (11 martie – 12 mai);
  • In Postul Sfinţilor Apostoli Petru si Pavel (12 iunie – 28 iunie);
  • In Postul Adormirii Maicii Domnului (31 iulie-14 august);
  • De Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul (29 august);
  • In Postul Nasterii Domnului (15 noiembrie – 24 decembrie);
  • In intervalul dintre Craciun si Bobotează (25 decembrie – 6 ianuarie).

Organizeaza nunta sau botezul in aer liber cu
prezenta Preotului in gradina pentru oficiere

 

În timp ce anul 2024 poate aduce cu sine unele restricții sau momente mai puțin potrivite pentru organizarea nunților, la Blissful Garden suntem aici pentru a transforma visul tău în realitate. 

Putem asigura si prezenta Preotului pentru oficierea cununiei religioase si a tainei botezului. 

Chiar dacă anumite date pot părea mai puțin favorabile, locația noastră este mereu deschisă pentru a găzdui evenimente speciale precum nunți, botezuri și cununii civile. 

Cu o atmosferă relaxată și o grădină încântătoare ca fundal in campie, nunta ta va fi cu siguranță un eveniment de neuitat pentru tine și invitații tăi. Oferim spații elegante și amenajate cu gust pentru ceremonie și taina botezului, precum și servicii personalizate pentru a face din ziua ta cea mare un moment magic și plin de bucurie.

Nu lăsa restricțiile sau momentele mai puțin potrivite să îți stea în calea visului tău de a avea o nuntă de vis.

Contactează-ne pentru a afla mai multe despre cum putem transforma nunta ta într-o experiență memorabilă la Blissful Garden.

Gradina evenimentelor Memorabile

Blissful Garden este o locatie in aer liber pentru evenimente intime (15 - 100 de invitati), potrivita pentru cei care doresc sa transmita propriile trairi intr-un mod relaxat, simplu si natural. Fara etichete si elemente standard, invechite.

Terasa acoperita si gradina de 2500 mp cu acces pe campie, ofera posibilitati multiple pentru petreceri tematice, ceremonii in natura si sesiuni foto cu aer boem.

Scroll to Top