Despre noi

Gradina pentru evenimente Intime si relaxate | Locatie in AER LIBER

Povestea construirii unei locatii in aer liber pentru evenimente a inceput odata cu cautarea locatiei pentru propria nunta in aer liber.

Blissful Garden suntem noi, Monica si Dan, impreuna cu o frumoasa echipa de oameni pasionati de evenimente in aer liber, intime si relaxate. 

Povestea Blissful a inceput in 2018, cand am cautat locatii in aer liber care sa acomodeze un numar mai mic de invitati pentru evenimentul nostru: nunta in aer liber, nunta in natura

La asta am visat noi, la o nunta in aer liber intr-o locatie intima langa Bucuresti, doar cu cei foarte apropiati. 

Ne-a fost foarte greu sa gasim locatia mult visata (aproape ca am renuntat la idee) si atunci am avut curajul sa organizam evenimentul intr-o gradina de vara, gradina ce acomoda o parte din dorintele noastre. Ne-am imaginat cum o putem amenaja pe placul nostru pentru ziua nuntii, astfel incat sa avem un eveniment relaxat alaturi de cei dragi, intr-un cadru diferit fata de evenimentele clasice.

Dupa petrecere, am simtit cat de apreciata a fost ideea, sa organizam nunta in aer liber si cu o tematica diferita, precum si cat de dificil ne-a fost sa gasim locatia potrivita.

Asa am luat decizia sa construim o ALTFEL de locatie in aer liber, langa Bucuresti, in care sa organizam evenimente relaxate si intime, altfel decat variantele cu spatii inchise si traditionale.

Am realizat constructia si amenajarea gradinii chiar in campie, avand toate facilitatile necesare unui astfel de spatiu de evenimente, pentru cei care isi doresc nunta in aer liber sau botez in aer liber.  

Va aratam biodiversitatea si frumusetea locului si prin ochii altora:

Ce ne face diferiti?

Inceputurile Blissful Garden

Scroll to Top