Botez in aer liber

Locatia evenimentelor intime si relaxate

Botez in aer liber intr-o locatie intima aproape de Bucuresti.​

Cauti o locatie de evenimente in aer liber pentru botezul copilului tau? 

Gradina noastra este potrivita pentru astfel de evenimente in aer liber, punand la dispozitie si o zona dedicata copilasului in care poate fi alaptat, schimbat si sa petreaca timpul alaturi de mama lui in intimitatea necesara. 

Te gandesti ca cel mic sa aiba parte de o petrecere relaxata si lipsita de agitatia specifica evenimentului?

 
Cel mai fain ar fi sa petreaca aceasta zi in aer liber si nu inchis intr-un salon alaturi de multi invitati cu muzica asurzitoare. 

Frumoasele amintiri de peste ani vor fi cele in care va vedea pozele sale intr-un cadru natural si boem, alaturi de cei dragi voua.

Ce spune Elena despre noi:

5/5
Incep prin a multumi pentru intreaga experienta pe care am trait-o la Blissful. Incepand cu prima discutie si pana in ziua evenimentului, ne-am simtit extraordinar.
Suntem recunoscatori pentru ca ne-ati iesit in cale si am putut sa ne construim evenimentul mult dorit asa cum ne-am imaginat, in aer liber, intr-un cadru boem si extrem prietenos atat cu cei mai mari cat si cu cei mici ce s-au distrat pe cinste.
Fara sa ne vedem la ochi, dar cu extrem de multa comunicare prin mesaje (deschisi si onesti), am reusit sa ne organizam intr-atat incat sa iasa o petrecere ce nu avem sa o uitam niciodata.
La Blissful am intalnit oameni implicati, pasionati de acest concept pe care l-au creat si dornici sa ne indeplineasca poate si cele mai neobisnuite cerinte, pregatiti cu cele mai bune sfaturi si direcțti.
Nu doar ca recomand locatia, ci va indemn să faceti o vizita, sa va plimbati prin gradina lor frumoasa, sa admirati contructia impecabila a foisorului si sa va imaginati cum se insereaza si se aprind ghirlandele de lumini si deveniti martorii celui mai frumos cer instelat ce va avea sa va fie acoperisul evenimentului vostru. Este mirific!

De acum sunteti ca si familia noastra, pentru ca asa ne-ati facut sa ne simtim. Nu ne-a lipsit nimic, totul a fost perfect.
Elena Alexandra Roman

Ce vei gasi la noi

LOCATIE IN AER LIBER PENTRU EVENIMENTE MEMORABILE​

Blissful Garden este o locatie in aer liber pentru evenimente intime (15 - 100 de invitati), potrivita pentru cei care doresc sa transmita propriile trairi intr-un mod relaxat, simplu si natural. Fara etichete si elemente standard, invechite.

Terasa acoperita si gradina de 2500 mp cu acces pe campie, ofera posibilitati multiple pentru petreceri tematice, ceremonii in natura si sesiuni foto cu aer boem.

Scroll to Top