Locatia evenimentelor intime si relaxate

Cununie civila in aer liber, oficiata intr-o locatie de evenimente in natura, langa Bucuresti.

La cununia civila, avand in vedere ca aceasta are loc in timpul saptamanii, doar cei din familie si prietenii foarte apropiati reusesc sa ajunga.  

La Blissful Garden, putem oficia cununia civila in 2024 si in weekend.

Daca te gandesti sa oficiezi cununia civila in aer liber si sa puteti sarbatori evenimentul in continuare, solutie ar fi sa le poti face pe toate in aceeasi locatie intima.  

Probabil ca te intrebi daca se poate organiza ceremonia civila in aer liber in gradina noastra si sa va puteti bucura de petrecere in continuare, iar raspunsul este DA!


*Putem asigura prezenta ofiterului de stare civila in gradina noastra pentru a oficia cununia civila in aer liber si pentru cei care NU au domiciliul in aria locatiei noastre. 

De exemplu: domiciliul actual este in Bucuresti / Ilfov, putem oficia cununia civila in aer liber

Ce spune Elena despre noi:

5/5
Incep prin a multumi pentru intreaga experienta pe care am trait-o la Blissful. Incepand cu prima discutie si pana in ziua evenimentului, ne-am simtit extraordinar.
Suntem recunoscatori pentru ca ne-ati iesit in cale si am putut sa ne construim evenimentul mult dorit asa cum ne-am imaginat, in aer liber, intr-un cadru boem si extrem prietenos atat cu cei mai mari cat si cu cei mici ce s-au distrat pe cinste.
Fara sa ne vedem la ochi, dar cu extrem de multa comunicare prin mesaje (deschisi si onesti), am reusit sa ne organizam intr-atat incat sa iasa o petrecere ce nu avem sa o uitam niciodata.
La Blissful am intalnit oameni implicati, pasionati de acest concept pe care l-au creat si dornici sa ne indeplineasca poate si cele mai neobisnuite cerinte, pregatiti cu cele mai bune sfaturi si direcțti.
Nu doar ca recomand locatia, ci va indemn să faceti o vizita, sa va plimbati prin gradina lor frumoasa, sa admirati contructia impecabila a foisorului si sa va imaginati cum se insereaza si se aprind ghirlandele de lumini si deveniti martorii celui mai frumos cer instelat ce va avea sa va fie acoperisul evenimentului vostru. Este mirific!

De acum sunteti ca si familia noastra, pentru ca asa ne-ati facut sa ne simtim. Nu ne-a lipsit nimic, totul a fost perfect.
Elena Aleaxandra Roman

Ce vei gasi la noi

LOCATIE IN AER LIBER PENTRU EVENIMENTE MEMORABILE​

Blissful Garden este o locatie in aer liber pentru evenimente intime (15 - 100 de invitati), potrivita pentru cei care doresc sa transmita propriile trairi intr-un mod relaxat, simplu si natural. Fara etichete si elemente standard, invechite.

Terasa acoperita si gradina de 2500 mp cu acces pe campie, ofera posibilitati multiple pentru petreceri tematice, ceremonii in natura si sesiuni foto cu aer boem.

Scroll to Top