Sesiuni foto & video

Casuta lui Mos Craciun

Sesiuni foto de Craciun intr-o atmosfera de basm, interior - exterior.

Iubesti atmosfera cozy de Craciun? 

Amintirile reprezinta jurnalul fiecaruia dintre noi si modul de a ne conecta cu oamenii pe care ii indragim. De sarbatori, creeaza cele mai frumoase pagini din jurnalul tau. 

 

Vino impreuna cu cei dragi intr-o atmosfera de basm, in Casuta lui Mos Craciun, pentru sesiuni foto inedite. Casuta este concept tiny house si este decorata atat in interior, cat si in exterior.

 

Rezervarile se efectueaza in limita locurilor disponibile. 

Galerie sesiune foto de Craciun

Sesiuni foto de toamna

Testimoniale din partea celor care ne-au trecut pragul
Incep prin a multumi pentru intreaga experienta pe care am trait-o la Blissful. Incepand cu prima discutie si pana in ziua evenimentului, ne-am simtit extraordinar. Suntem recunoscatori pentru ca ne-ati iesit in cale si am putut sa ne construim evenimentul mult dorit asa cum ne-am imaginat, in aer liber, intr-un cadru boem si extrem prietenos atat cu cei mai mari cat si cu cei mici ce s-au distrat pe cinste. Fara sa ne vedem la ochi, dar cu extrem de multa comunicare prin mesaje (deschisi si onesti), am reusit sa ne organizam intr-atat incat sa iasa o petrecere ce nu avem sa o uitam niciodata. La Blissful am intalnit oameni implicati, pasionati de acest concept pe care l-au creat si dornici sa ne indeplineasca poate si cele mai neobisnuite cerinte, pregatiti cu cele mai bune sfaturi si direcțti. Nu doar ca recomand locatia, ci va indemn să faceti o vizita, sa va plimbati prin gradina lor frumoasa, sa admirati contructia impecabila a foisorului si sa va imaginati cum se insereaza si se aprind ghirlandele de lumini si deveniti martorii celui mai frumos cer instelat ce va avea sa va fie acoperisul evenimentului vostru. Este mirific! De acum sunteti ca si familia noastra, pentru ca asa ne-ati facut sa ne simtim. Nu ne-a lipsit nimic, totul a fost perfect.
Elena Alexandra Roman
Locatia este superba! Am ales-o pentru petrecerea de botez a fetitei noastre si totul a iesit minunat. Multumim Monica si Dan pentru implicare! Ne-ati ajutat sa punem in practica totul exact asa cum ne-am dorit.
Locatie botez in aer liber
Sandra Andonie
Blissful Garden este de vis! Am decis sa facem cununia civila in aer liber si sunt incantata de alegerea pe care am facut o si de faptul ca am dat de acesti oameni minunati. De cand am vorbit prima data la telefon, am simtit o chimie si am simtit ca ne cunosteam demult. De la inceput au fost foarte implicati, au sarit in ajutor cu tot ce aveam nevoie, ne au invatat si sfatuit la ce nu aveam habar. Iar la final, totul a decurs MI NU NAT! Exact cum ne-am dorit. Locatia superba, curata, priveliste frumoasa, ne au facut sa ne simtim "acasa", sa fim in largul nostru, relaxati si intr-un mediu intim. Iar pe inserat, cand se aprind ghirlandele de lumini, senzatia de "acasa" se amplifica. Recomand Blissful Garden din tot sufletul, pt ca orice eveniment veti avea, va iesi perfect in aceasta locatie si cu ajutorul Monicai si Dan.
Monica Madalina Garciu
Gradina evenimentelor memorabile

Blissful Garden este o locatie in aer liber pentru evenimente intime, potrivita pentru cei care doresc sa transmita propriile trairi intr-un mod relaxat, simplu si natural.
Fara etichete si elementele standard, invechite.

Terasa acoperita si gradina de 2500 mp cu acces pe campie, ofera posibilitati multiple pentru petreceri tematice, ceremonii in natura si sesiuni foto cu aer boem.

Scroll to Top