Locatie evenimente intime si relaxate in aer liber

Nunta in aer liber intr-o locatie intima si relaxata, aproape de Bucuresti.

Vrei o experienta libera, placuta, comfortabila si relaxata la nunta ta? Cauti locatii de nunta in aer liber, pentru un numar mic de invitati?

Cuplurile zilelor noastre au curajul sa iasa din tipare atunci cand isi organizeaza nunta sau o petrecere a lor.

Nu isi mai doresc evenimente sobre la care sa participe un numar exagerat de invitati si un program clasic in care sa mananci multe feluri de mancare in toiul noptii, muzica sa fie asurzitoare si sa stai intr-un spatiu inchis.

Confirmam ca asta se intampla si atunci cand isi doresc sa gaseasca locatii pentru nunta in 2024. Multi isi doresc o nunta mica, restransa, o nunta intima in aer liber.

Cei care vor o nunta diferita, care cauta locatii in aer liber langa Bucuresti sau locatii pretabile pentru nunta in gradina, cununie in aer liber si multiple solutii pentru nunti „altfel”. 

5/5

Ce spune Elena despre noi:

Incep prin a multumi pentru intreaga experienta pe care am trait-o la Blissful. Incepand cu prima discutie si pana in ziua evenimentului, ne-am simtit extraordinar.
Suntem recunoscatori pentru ca ne-ati iesit in cale si am putut sa ne construim evenimentul mult dorit asa cum ne-am imaginat, in aer liber, intr-un cadru boem si extrem prietenos atat cu cei mai mari cat si cu cei mici ce s-au distrat pe cinste.
Fara sa ne vedem la ochi, dar cu extrem de multa comunicare prin mesaje (deschisi si onesti), am reusit sa ne organizam intr-atat incat sa iasa o petrecere ce nu avem sa o uitam niciodata.
La Blissful am intalnit oameni implicati, pasionati de acest concept pe care l-au creat si dornici sa ne indeplineasca poate si cele mai neobisnuite cerinte, pregatiti cu cele mai bune sfaturi si direcțti.
Nu doar ca recomand locatia, ci va indemn să faceti o vizita, sa va plimbati prin gradina lor frumoasa, sa admirati contructia impecabila a foisorului si sa va imaginati cum se insereaza si se aprind ghirlandele de lumini si deveniti martorii celui mai frumos cer instelat ce va avea sa va fie acoperisul evenimentului vostru. Este mirific!

De acum sunteti ca si familia noastra, pentru ca asa ne-ati facut sa ne simtim. Nu ne-a lipsit nimic, totul a fost perfect.
Elena Alexandra Roman

Ce vei gasi la noi:

LOCATIE IN AER LIBER PENTRU EVENIMENTE MEMORABILE​

Blissful Garden este o locatie in aer liber pentru evenimente intime (15 - 100 de invitati), potrivita pentru cei care doresc sa transmita propriile trairi intr-un mod relaxat, simplu si natural. Fara etichete si elemente standard, invechite.

Terasa acoperita si gradina de 2500 mp cu acces pe campie, ofera posibilitati multiple pentru petreceri tematice, ceremonii in natura si sesiuni foto cu aer boem.

Scroll to Top