Nunta in aer liber este o tipologie de nunta care exprima personalitatea diferita a cuplului format, fata de variantele clasice de astfel de evenimente.

        Daca ai ajuns sa citesti aceste randuri, in mod cert esti o persoana ce rezoneaza cu evenimentele in natura si te pregatesti sa iti organizezi nunta in aer liber.

      Pentru a te asigura ca vei organiza cu succes evenimentul mult dorit, ar fi bine sa bifezi urmatoarele idei:

 

 

Nunta in aer liber

1. Stabileste impreuna cu cel drag conceptul pentru nunta in aer liber la care ai visat

       Conceptul poate pleca de la ce va defineste pe voi, ce va place, cu ce rezonati, astfel incat sa transmiteti vibratia catre cei dragi, care vor face parte din povestea voastra in ziua evenimentului.

      Scopul vostru este sa identificati prin simplitate si originalitate ceea ce va pasioneaza. Recomandarea este sa faceti o lista cu aceste detalii pe care ulterior le puteti explora si “imbraca” foarte creativ. 

Concept nunta

2. Pregateste o lista cu locatii de nunta in aer liber care va plac

           Acum ca aveti o idee legata de conceptul evenimentului, va este mai usor sa faceti o lista cu locatiile care se apropie cel mai mult de ceea ce va doriti sa transmiteti. Ideal este sa aveti si o lista orientativa cu numarul de invitati, astfel incat sa cautati cat mai eficient.

        Este important sa simtiti vibe-ul locatiei, astfel incat sa puteti corela corect conceptul cu atmosfera pe care o confera locatia.     

 

Nunta restransa

3. Solicita oferte pentru evenimentul vostru si programeaza vizionari pentru locatiile de nunta cu care rezonati

             Dupa un research bine realizat, ca prim pas trebuie sa solicitati oferte din partea locatiilor pentru evenimentul vostru.

         Ar fi bine sa va ganditi deja la cateva date in care va doriti sa aiba loc nunta in aer liber, astfel incat sa stiti daca locatia poate acomoda una din datele la care va ganditi.

         Dupa primirea ofertelor care va intereseaza, este momentul sa planificati o vizionare cu fiecare locatie de nunta pe care o considerati ca atinge cat mai multe elemente din ce va doriti: concept, atmosfera, data, buget, numar de invitati, etc.

 

Nunta relaxata

4. Vizionarea locatiilor de nunta in aer liber selectate

         Etapa vizionarii locatiilor de evenimente este importanta, fiind prima decizie pe care o veti lua si pentru care veti achita un avans in vederea rezervarii. 

          Sunt multe elemente pe care trebuie sa le bifati pe lista vostra, astfel incat sa faceti alegerea care va implineste cel mai mult.

         Este foarte probabil ca atunci cand sunteti in locatie sa nu simtiti atmosfera, cel mai probabil la vizionarea se va realiza in afara evenimentelor clientilor.

         Ca si solutie, puteti solicita frunizorului locatiei, mai multe imagini, fata de ceea ce regasiti in web site-ul acestuia sau in mediile sociale, pentru a lua mai usor o decizie bazata pe realitatea din locatie versus imaginatia voastra.

         Pentru detaliile la care trebuie sa fii atent cand vizionezi o locatie si ce intrebari nu trebuie sa omiti, urmeaza sa avem un nou articol pe blog.

 

 

           Fotocredit: Mihaela Dinca – https://www.mihaeladinca.com/  

 

Gradina evenimentelor Memorabile

Blissful Garden este o locatie de evenimente in aer liber, potrivita pentru cei care doresc sa transmita propriile trairi intr-un mod relaxat, simplu si natural. Fara etichete si elementele standard, invechite.

Terasa acoperita si gradina de 2500 mp cu acces pe campie, ofera posibilitati multiple pentru petreceri tematice, ceremonii in natura si sesiuni foto cu aer boem.

Scroll to Top